Cultuurmakersdag 2024: meld je nu aan!

Op 14 november 2024 komt heel cultureel en kunstmakend Flevoland samen tijdens de Cultuurmakersdag in Theater ’t Voorhuys, Emmeloord.

Op dit gratis toegankelijke evenement is iedereen welkom: van professionele makers tot jonge talenten, culturele instellingen, beleidsmakers, fondsenverstrekkers en meer. Het definitieve programma is inmiddels bekend en de aanmeldingen zijn geopend.

De Cultuurmakersdag is hét moment om het culturele netwerk in Flevoland in de schijnwerpers te zetten. Op deze dag komt de hele sector bijeen om als ecosysteem te laten groeien en bloeien. Iedereen die betrokken is bij kunst of cultuur welkom!

De dag is gevuld met een divers programma vol inspiratie, netwerkmogelijkheden en optredens. Hoogtepunten van de Cultuurmakersdag 2024 zijn onder andere:

Workshops: leer over o.a. financiën en fondsen werven, je doelgroep effectief bereiken, impact meten, samenwerken met jongeren en veel meer.

Speeddaten met fondsen: ga in gesprek met één van de zes verschillende aanwezige fondsen en krijg direct feedback op je plannen.

Netwerken: doe mee met het Makerscafé in de Huysbar of kom in de gezellige foyer netwerken onder genot van een hapje en een drankje.

Optredens: geniet van een openingsshow door Black Pencil, acts van jonge talenten en meer.

Het evenement vindt op 14 november plaats in Theater ’t Voorhuys in Emmeloord. Om 13:00 uur wordt de dag geopend met een muzikale opening van Ensemble Black Pencil en gaan vervolgens de verscheidene programmaonderdelen van start. Als laatste programmaonderdeel vindt om 16:30 de prijsuitreiking van het Han Lammers Fonds plaats, opgevolgd door een afsluitende netwerkborrel.

Aanmelden voor de Cultuurmakersdag is gratis! Bekijk hier het volledige programma en meld je aan.

De Cultuurmakersdag is een coproductie van Flevolab en Kunstlink in samenwerking met provincie Flevoland en Theater ‘t Voorhuys Emmeloord.