Flevolab Tour: meld je aan!

Op donderdag 24 oktober is de volgende editie van de Flevolab Tour. Dompel jezelf tijdens deze bustour onder in het rijke culturele landschap van Flevoland.

Deze achtste editie is bijzonder, omdat het de laatste keer is dat StrandLAB de tour organiseert voordat het stokje wordt overgedragen.

Omdat dit de laatste tour is die door StrandLAB wordt georganiseerd, willen we deze gelegenheid benutten om Almere en haar creatieve organisaties in de schijnwerpers te zetten. We krijgen een kijkje achter de schermen van verschillende Flevolab partners en dit is dé gelegenheid om nader kennis te maken met de gemeenteraad van Almere.

We sluiten de dag af bij StrandLAB, waar kunstenaarsduo Berkveldt (voormalige Flevolab-makers) hun kunstperformance ‘De Zeven Plagen Van Styx’ zullen presenteren. Deze performance neemt je mee op een visuele en auditieve reis door de onderwaterwereld van de rivierkreeft, gebaseerd op het onderzoek dat Berkveldt het afgelopen jaar uitvoerde tijdens hun residentie bij StrandLAB. Dit belooft een memorabele afsluiting te worden van deze reeks tours, terwijl we samen vooruitblikken op de toekomst.

De tour begint om 12:00 bij Station Almere Poort en eindigt rond 17.00. Na afloop van het programma is er nog een borrel tot 18:00. Deelname is gratis voor cultuurprofessionals en beleidsmakers. Meld je aan via deze link.